Masak Vacuum Daging Masak

Katrangan singkat:

Vacuum Cooler minangka teknologi pendinginan penguapan kanthi cepet. Nyuda tekanan kamar liwat pompa vakum saengga titik sing nggodhok banyu ing produk mudhun supaya banyu nguap kanggo nyedhot produk dadi 'panas, banjur kanggo ngedhunake produk' 
suhu kanthi cepet. Ana akeh kaluwihan tinimbang pendinginan alami lan pendinginan alami ing omah pendinginan.


Detail Produk

Kacepetan pendinginan sing cepet, butuh wektu udakara 30 menit kanggo adhem saka 100 ℃ nganti luwih murah tinimbang 10 ℃. Suhu adhem seragam ing tengah lan permukaan panganan. Ora ana syarat khusus babagan ukuran, tampilan lan mode tumpukan produk NO ”polusi nomer loro” kanggo adhem ing ruangan stainless steel sing wis terisolasi. Cepet tekan kisaran suhu 25-50 ℃

sing cocog banget kanggo jenis bakteri. 

Pendinginan vakum AllCOLD saiki digunakake ing industri industri panganan sing wis dimasak kayata pendinginan daging, unggas, beras lan produk sing digawe kacang, sayuran, roti, kue lan liya-liyane. Kita duwe 2 seri pendingin vakum kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda. Seri suhu normal kanggo adhem panganan udakara 25 ℃ ~ 30 ℃, seri suhu sedheng nganti suhu pungkasan bisa luwih murah tinimbang 10 ℃.

 

Fitur ALLCOLD: 

1. Teknologi PCM khusus diadopsi ing jebakan kadhemen, kanggo ningkatake kapasitas tangkapan banyu tumrap sistem kulkas lan vakum saka tumpukan uap massal panganan sing wis dimasak.

2. Struktur tabung stainless steel sing ora nganggo las digunakake ing jebakan kadhemen kanggo nambah bagean kunci linuwih yaiku merek internasional sing misuwur. 

3. Teknologi kontrol tekanan vakum khusus kanggo ngatasi masalah percikan ing adhem produk cair kanthi PLC canggih lan sistem layar tutul, Simbol nuduhake status operasi lan status mbukak, bening lan trep.

4 Operasi hirarkis lan cryptoguard digunakake ing operasi peralatan: 

Buruh operasi: mung kanggo tombol tombol mekanik (urip / mati)

Teknisi produksi: mung kanggo nyetel paramèter pangolahan.

Insinyur: kanggo debugging peralatan, perawatan lan diagnosis kesalahan.

5. Sistem operasi otomatis lan manual, mbukak lan operasi mesin luwih fleksibel lan andal.

6. Bahan chamer Wacuum yaiku stainless steel SUS304, dirancang miturut syarat GMP. 

 

Model & Spesifikasi Pendingin Vakum: 

wuguanfenyue


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita