Pendingin Vacuum Jamur

Katrangan singkat:

Deskripsi Vacuum cooler
Pendinginan vakum minangka cara sing paling apik kanggo adhem jamur tartamtu, bisa digunakake kanthi penguapan banyu kanthi cepet saka jamur tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing njero ruangan vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.


Detail Produk

Fitur adhem Vakum 

(1) Jaga jamur sensori lan kualitas (warna, aroma, rasa lan nutrisi) sing paling apik!

(2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. 

(3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga.

(4) Kelembapan sing dibuwang mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal

(5) Suhu inti lan permukaan padha.

(6) Amarga wis adhem, jamur bisa disimpen kanthi luwih dawa.

 

Napa kita nggunakake adhem vakum?

Penting kanggo duwe proses pendinginan sing bener kanggo nangani produk seger. Nanging luwih penting kanggo jamur. Amarga umure rak luwih cendhek tinimbang produk liyane. Sawise dipanen, jamur gampang tuwuh bakteri. Dheweke bakal dehidrasi lan rusak kanthi cepet kajaba digawe adhem lan dijaga ing suhu panyimpenan sing bener kanthi cepet. Pendingin vakum minangka alat sing apik lan kuat kanggo adhem jamur kanthi efisien lan cepet.

 

Kepiye Model Milih Vacuum Cooler?

1. kisaran Kapasitas: 300kgs / Siklus nganti 30tons / siklus, tegese 1palle / siklus nganti 24 palet / siklus

2. Kamar Kamar Vakum: ambane 1500mm, ambane saka 1500mm nganti12000mm, dhuwur saka 1500mm nganti 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, kacepetan pompa saka 200m3 / jam nganti 2000m3 / jam.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw digunakake nganggo gas utawa Cooling Glycol.

5.Jinis jero ruangan: Pintu Geser Horisontal / Hidrolik Ngunggah Terbuka / Angkat Vertikal Hidrolik    

 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS BRANDS

PUMP VACUUM: Leybold Jerman KOMPRESOR: Bitzer Jerman

EVAPORATOR: Semcold USA LISTRIK: Schneider Prancis

PLC & SCREEN: Siemens Jerman TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Denmark Kontrol VACUUM: MKS Jerman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita