Cooler Vacuum Turfs

Katrangan singkat:

Deskripsi Vacuum cooler
Pendinginan vakum minangka cara sing becik kanggo adhem turf tartamtu, bisa digunakake kanthi penguapan banyu kanthi cepet saka turf tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing njero ruangan vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.


Detail Produk

Kauntungan saka adhem Vakum 

(1) Jaga turf sing paling apik.

(2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. 

(3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga. Kerusakan cilik ing permukaan herbal lan rumput bisa 'diobati' utawa ora bakal terus berkembang.

(4) Kelembapan sing dibuwang mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal

(5) Sanajan gambut dipanen nalika udan, kelembapan ing permukaan bisa dicopot nganggo vakum.

(6) Amarga wis adhem, turf bisa njaga panyimpenan maneh. Uga ngatasi tantangan logistik.

Napa kita nggunakake adhem vakum?

Pendinginan vakum bisa digunakake ing kabeh jinis herbal & turf sing butuh manajemen rantai adhem. Suhu sing cocog karo tanduran herbal lan turves kanggo nambah manajemen rantai adhem sajrone transportasi. Proses iki migunani kanggo klien sing ngirim produk menyang tujuan kanthi wektu transit sing dawa. Klien uga ora bakal duwe klaim kualitas. 

Kepiye Model Milih Vacuum Cooler?

1. kisaran Kapasitas: 300kgs / Siklus nganti 30tons / siklus, tegese 1palle / siklus nganti 24 palet / siklus

2. Kamar Kamar Vakum: ambane 1500mm, ambane saka 1500mm nganti12000mm, dhuwur saka 1500mm nganti 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, kacepetan pompa saka 200m3 / jam nganti 2000m3 / jam.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw digunakake nganggo gas utawa Cooling Glycol.

5.Jinis jero ruangan: Pintu Geser Horisontal / Hidrolik Ngunggah Terbuka / Angkat Vertikal Hidrolik 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS BRANDS

PUMP VACUUM: Leybold Jerman                     

KOMPRESOR: Bitzer Jerman

EVAPORATOR: Semcold USA                           

LISTRIK: Schneider Prancis

PLC & SCREEN: Siemens Jerman                      

TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Denmark           

Kontrol VACUUM: MKS Jerman

bial bial2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita