Pendingin Vakum Herbs

Katrangan singkat:

Deskripsi Vacuum cooler
Pendinginan vakum minangka cara sing paling apik kanggo adhem herbal tartamtu, bisa digunakake kanthi nguap banyu kanthi cepet saka tanduran lan tanduran tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing ruang vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.


Detail Produk

Kauntungan saka adhem Vakum 

(1) Jaga herbal sing paling apik.

(2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. 

(3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga. Kerusakan cilik ing permukaan herbal bisa 'diobati' utawa ora bakal terus berkembang.

(4) Kelembapan sing dibuwang mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal

(5) Sanajan jamu dipanen nalika udan, kelembapan ing permukaan bisa dicopot nganggo vakum.

(6) Amarga wis adhem, ramuan bisa nyimpen panyimpenan sing luwih dawa. Uga ngatasi tantangan logistik.

 

Napa kita nggunakake adhem vakum?

Pendinginan vakum bisa digunakake ing kabeh jinis jamu sing butuh manajemen rantai adhem. Suhu sing cocog karo tanduran sing apik kanggo nambah manajemen rantai adhem sajrone transportasi. Proses iki migunani kanggo klien sing ngirim produk menyang tujuan kanthi wektu transit sing dawa. Klien uga ora bakal duwe klaim kualitas.

 

Kepiye Model Milih Vacuum Cooler?

1. kisaran Kapasitas: 300kgs / Siklus nganti 30tons / siklus, tegese 1palle / siklus nganti 24 palet / siklus

2. Kamar Kamar Vakum: ambane 1500mm, ambane saka 1500mm nganti12000mm, dhuwur saka 1500mm nganti 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, kacepetan pompa saka 200m3 / jam nganti 2000m3 / jam.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw digunakake nganggo gas utawa Cooling Glycol.

5.Jinis jero ruangan: Pintu Geser Horisontal / Hidrolik Ngunggah Terbuka / Angkat Vertikal Hidrolik    

 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS BRANDS

PUMP VACUUM: Leybold Jerman KOMPRESOR: Bitzer Jerman

EVAPORATOR: Semcold USA LISTRIK: Schneider Prancis

PLC & SCREEN: Siemens Jerman TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Denmark Kontrol VACUUM: MKS Jerman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita