ALLCOLD minangka pimpinan vakum ing jagad solusi pendinginan & pendingin vakum Manufaktur, dikombinasikake karo SEMCOLD USA (melu pendinginan vakum & pendinginan luwih saka 80 taun), Pendingin Vakum kita sing dirancang kanggo adhem sayuran, kembang Segar, Panggang, Pawon Tengah, Jamur, panganan masak & nasi sushi, kompos & gambut lsp.
ALLCOLD minangka perusahaan teknologi tinggi sing dikhususake kanggo R&D lan duwe fasilitas 10.000m2 ing Dongguan China, pabrik 4.000m2 ing Xalapa Mexico, mbangun Pabrik anyar 2.000m2 ing Texas AS, sauntara nggawe luwih saka 10 basis layanan ing AS, Meksiko, Prancis, UK, Rusia, Turki, Jepang lan Filipina lsp kanggo layanan klien kanthi cara paling cepet.
Luwih saka 120 unit bisa diproduksi saben taun lan dadi pabrikan paling gedhe ing saindenging jagad.
Kita setya nggawe solusi pendinginan vakum sing paling cocog miturut panjaluk klien sing beda kanthi biaya paling murah.

Gate

Pratelan Misi Kita 

ALLCOLD percaya ing "PURSUIT GOLEN COOLING & NIKMEN Jagad sing Seger". Panjaluk sampeyan nggawe kita luwih apik, lan kepuasan sampeyan minangka upaya sing langgeng. Kita bakal memenuhi panjaluk para pelanggan saka macem-macem bidang profesional kanthi produk lan layanan tingkat pertama, nggawe win-win sukses karo klien lan mitra koperasi, lan nggawe masa depan sing apik bebarengan!

Kapasitas Dagang :

Syarat Komersial Internasional (Incoterm): FOB, CIF, CFR
Katemtuan Pembayaran: LC, T / T, D / P, PayPal, Western Union, Pembayaran cilik
Rata-rata Timah Timah: Wektu puncak musim puncak: sajrone 30 dina kerja, Wektu utama musim mandhiri: sajrone 25 dina kerja
Jumlah Staff Dagang Asing: 6
Persentase Ekspor: 41% ~ 50%
Pendapatan Ekspor Tahunan: 10 juta ~ 50 yuta USD
Pasar Utama: Amerika Utara, Asia Tenggara / Mideast, Afrika, Eropa
Pelabuhan paling cedhak: Pelabuhan Shenzhen
Mode Impor & Ekspor: Nduwe Lisensi Ekspor dhewe

Kapasitas Produksi :

FAKTOR SHENZHEN: Zona Industri Allcold, Distrik Anyar Guangming, Shenzhen.
FAKTOR DONGUAN: Zona Allcold, Xiajie, Qishi Town, Dongguan, Provinsi Guangdong, China.
Ukuran pabrik: 10000 ~ 30000 meter persegi
Kapasitas R&D: ODM, OEM
Jumlah Staf R&D: Ana / ana 21 - 30 Insinyur R&D ing perusahaan kasebut
Nomer Garis Produksi: ing ndhuwur 10
Manufaktur Kontrak: Layanan desain ditawakake

英文透明logo

Sertifikasi Kita

Klien Kita