Pendingin vakum

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Cooked foods Vacuum Cooler

    Panganan adhem Vacuum Cooler

    Deskripsi Ringkes Pendingin Vacuum Panganan Siap
    Teknologi kasebut adhedhasar kedadeyane yen banyu wiwit umob ing suhu ngisor nalika tekanan mudhun. Ing adhem vakum tekanan dikurangi nganti level banyu wiwit umob. Proses nggodhok ngilangi panas saka panganan. Akibaté, panganan bisa digawe adhem kanthi nyuda tekanan ing ruang vakum.
    Kanthi cara iki, panganan sing wis masak bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti udakara 10 ℃ sajrone 20 ~ 30 menit, panganan panggang bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti 20 ℃ nganti rangkep sing cocog sajrone 10-20min.
  • Composts Vacuum Cooler

    Komposer Vacuum Cooler

    Deskripsi Vacuum cooler
    Pendinginan vakum minangka cara sing becik kanggo adhem kompos sing spesifik, bisa digunakake kanthi penguapan banyu kanthi cepet saka kompos tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing ruang vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.
  • Flowers Vacuum Cooler

    Cooler Vacuum Kembang

    Deskripsi Vacuum cooler
    Pendinginan vakum minangka cara sing paling apik kanggo adhem kembang potong sing seger, dianggo nguap banyu kanthi cepet saka kembang tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing njero ruangan vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.
  • Herbs Vacuum Cooler

    Pendingin Vakum Herbs

    Deskripsi Vacuum cooler
    Pendinginan vakum minangka cara sing paling apik kanggo adhem herbal tartamtu, bisa digunakake kanthi nguap banyu kanthi cepet saka tanduran lan tanduran tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing ruang vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.
  • Mushrooms Vacuum Cooler

    Pendingin Vacuum Jamur

    Deskripsi Vacuum cooler
    Pendinginan vakum minangka cara sing paling apik kanggo adhem jamur tartamtu, bisa digunakake kanthi penguapan banyu kanthi cepet saka jamur tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing njero ruangan vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.
  • Turfs Vacuum Cooler

    Cooler Vacuum Turfs

    Deskripsi Vacuum cooler
    Pendinginan vakum minangka cara sing becik kanggo adhem turf tartamtu, bisa digunakake kanthi penguapan banyu kanthi cepet saka turf tartamtu kanthi tekanan atmosfer sing sithik banget ing njero ruangan vakum. Energi ing bentuk panas dibutuhake kanggo ngganti banyu saka cairan menyang kahanan uap kaya nalika nggodhok banyu. Tekanan atmosfer sing suda ing banyu kamar vakum umob ing suhu sing luwih murah tinimbang suhu normal.
  • Bakery vacuum cooler

    Pendingin vakum roti

    Apa Pendinginan Vakum?
    Langkah 1. Nguap kelembapan saka njero produk.
    Langkah 2. Mbusak energi kanthi panas nalika ngasilake seger.
    Langkah 3. Gawe permukaan lan inti produk kanthi tepat
    suhu sing padha sawise pendinginan vakum.
  • Steamed Foods Vacuum Cooler

    Cooler Vacuum Foods Kukus

    Katrangan Ringkes Vacuum Food Cooler
    Teknologi kasebut adhedhasar kedadeyane yen banyu wiwit umob ing suhu ngisor nalika tekanan mudhun. Ing adhem vakum tekanan dikurangi nganti level banyu wiwit umob. Proses nggodhok ngilangi panas saka panganan. Akibaté, panganan bisa digawe adhem kanthi nyuda tekanan ing ruang vakum.
    Kanthi cara iki, panganan sing wis masak bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti udakara 10 ℃ sajrone 20 ~ 30 menit, panganan panggang bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti 20 ℃ nganti rangkep sing cocog sajrone 10-20min.
  • Cooked Meats Vacuum Cooler

    Masak Vacuum Daging Masak

    Vacuum Cooler minangka teknologi pendinginan penguapan kanthi cepet. Nyuda tekanan kamar liwat pompa vakum saengga titik sing nggodhok banyu ing produk mudhun supaya banyu nguap kanggo nyedhot produk dadi 'panas, banjur kanggo ngedhunake produk' 
    suhu kanthi cepet. Ana akeh kaluwihan tinimbang pendinginan alami lan pendinginan alami ing omah pendinginan.
  • Vegetables vacuum cooler

    Sayuran vakum adhem

    Apa adhem vakum?
    teknologi pendingin vakum beda karo peralatan pendinginan konvensional, yaiku peralatan pangolahan sing adhem, kanthi kaluwihan pendinginan sing cepet, seragam lan resik. Pangurangan suhu liwat cooler vakum bisa diasilake kanthi cepet penguapan banyu nalika tekanan atmosfer ing njero ruangan mudhun dening pompa vakum. Umume, mung butuh 30 menit kanggo nggayuh suhu panyimpenan paling luweh udakara 5 derajat.