SHENZHEN ALLCOLD CO., LTD

Alamat

Allcold Zone, Xiajie, Qishi Town, Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Telpon

Adol: 0769-86662236

Dhukungan: 0769-86662246

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita