COOLER VACUUM

Sampeyan bisa mangan
Panganan paling seger

ALLCOLD minangka pimpinan vakum ing jagad solusi pendinginan & pendingin vakum Manufaktur, dikombinasikake karo SEMCOLD USA (melu pendinginan vakum & pendinginan luwih saka 80 taun), Pendingin Vakum kita sing dirancang kanggo adhem sayuran, kembang Segar, Panggang, Pawon Tengah, Jamur, panganan masak & nasi sushi, kompos & gambut lsp.

SEMPURNA

NGALAMI & LAYANAN KUALITAS TINGGI

Pabrikan

ALLCOLD minangka pimpinan vakum ing jagad solusi pendinginan & pendingin vakum Manufaktur

Sertifikat

ALLCOLD minangka perusahaan teknologi tinggi sing dikhususake kanggo R&D lan duwe fasilitas 10.000m2 ing Dongguan China

PALING PALING POPULER

  • Cooked Meats Vacuum Cooler

    Masak Vacuum Daging Masak

    Kacepetan pendinginan sing cepet, butuh wektu udakara 30 menit kanggo adhem saka 100 ℃ nganti luwih murah tinimbang 10 ℃. Suhu adhem seragam ing tengah lan permukaan panganan. Ora ana syarat khusus babagan ukuran, tampilan lan mode tumpukan produk NO ”polusi nomer loro” kanggo adhem ing ruangan stainless steel sing wis terisolasi. Cepet tekan kisaran suhu 25-50 ℃ sing cocog banget kanggo jenis bakteri. Pendinginan vakum AllCOLD saiki wis digunakake ing ...

  • Steamed Foods Vacuum Cooler

    Cooler Vacuum Foods Kukus

     Model & Spesifikasi Pendingin Vakum: Fitur Utama Pendingin Vakum 1. Kacepetan pendinginan cepet. Panganan mateng digawe adhem nganti 10 ℃ mung butuh 20-30, panganan panggang digawe adhem nganti 20 ℃ sajrone 10-20min. 2. seragam Cooling. Ing kahanan vakum, panganan digawe adhem saka inti menyang permukaan. 3. Pendinginan rong tahap kanggo nyuda kekurangan banyu panganan. Saka suhu dhuwur nganti 60 ℃, panganan bakal digawe adhem kanthi cepet supaya ora cepet bakteri, panyimpenan nomer loro bakal nyuda adhem kanggo nyuda rasa uap, lan nambah rasa panganan. 4.M ...

  • Bakery vacuum cooler

    Pendingin vakum roti

    Keuntungan Cooling Vacuum ALLCOLD? 1. Cara pendinginan Cepet-Cepet udakara 20mins / siklus. 2. Umur rak luwih dawa 2-3 kaping. 3. Ngirit energi luwih saka 40%. 4. Paling ora rusak produksi. Napa nggunakake Vacuum Cooling? Sawise panen, kabeh seger dadi stres. Tekanan iki nyebabake ambegan (napas) lan transpirasi (kringet) sing utamane dipicu suhu. Sayuran & jamu sampeyan uga ambegan & transpirasi bisa dikurangi nganggo pendingin vakum nganti 75% utawa luwih. O ...

  • Turfs Vacuum Cooler

    Cooler Vacuum Turfs

    Kauntungan saka adhem Vacuum (1) Jaga turf sing paling apik. (2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. (3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga. Kerusakan cilik ing permukaan herbal lan rumput bisa 'diobati' utawa ora bakal terus berkembang. (4) Kelembapan sing dibuwang mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal (5) Sanajan gambut dipanen nalika udan, lembab ing permukaan bisa dicopot ...

  • Mushrooms Vacuum Cooler

    Pendingin Vacuum Jamur

    Fitur adhem Vakum (1) Jaga jamur sensorik lan kualitas (warna, aroma, rasa lan nutrisi) sing paling apik! (2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. (3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga. (4) Kelembapan sing dicopot mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal (5) Suhu inti lan permukaan padha. (6) Amarga wis adhem, jamur bisa disimpen kanthi luwih dawa. Napa kita nggunakake vakum c ...

  • Herbs Vacuum Cooler

    Pendingin Vakum Herbs

    Kauntungan saka adhem Vacuum (1) Tetep kualitas jamu sing paling apik. (2) Wektu adhem cendhak, umume udakara 15- 20 menit. Cepet, resik lan ora ana polusi. (3) Bisa nyandhet utawa mateni botrytis lan serangga. Kerusakan cilik ing permukaan herbal bisa 'diobati' utawa ora bakal terus berkembang. (4) Kelembapan sing dibuwang mung 2% -3% bobote, ora ana pangatusan lan deformasi lokal (5) Sanajan jamu dipanen nalika udan, kelembapan ing permukaan bisa dicopot kanthi vakum. (6) Du ...