• Vacuum Cooler kanggo sayuran & Herbs

    Sawise tembung kasebut dielingi, pangguna pungkasan mesthi mikir babagan kesegaran produk yaiku sayuran utawa jamu. Elinga konsumen lan produsen sayuran lan ramuan, kita wis ngrancang produk sing bisa mbantu kalorone. Kita wis ngrancang adhem vakum sing mbantu ...
    Waca liyane
  • Pendingin Vakum

    Yen dibandhingake karo cara tradisional transfer panas (konveksi, konduksi, radiasi), pendinginan vakum ora mung cepet lan seragam, nanging uga resik lan higienis, sing cocog banget kanggo adhem panganan sing dimasak lan adhem buah lan sayuran. Contone, panganan masak kudu coole ...
    Waca liyane
  • Mesin pendingin vakum roti

    Mesin pendingin vakum roti, panggunaan teknologi pendingin vakum kanthi efektif bisa ningkatake produk panggang suhu dhuwur kanthi cepet supaya cepet adhem, Bakteri kanthi gampang liwat pita suhu, kanggo nambah wektu panyimpenan, njamin nutrisi panganan. Nalika t ...
    Waca liyane