Sayuran vakum adhem

Katrangan singkat:

Apa adhem vakum?
teknologi pendingin vakum beda karo peralatan pendinginan konvensional, yaiku peralatan pangolahan sing adhem, kanthi kaluwihan pendinginan sing cepet, seragam lan resik. Pangurangan suhu liwat cooler vakum bisa diasilake kanthi cepet penguapan banyu nalika tekanan atmosfer ing njero ruangan mudhun dening pompa vakum. Umume, mung butuh 30 menit kanggo nggayuh suhu panyimpenan paling luweh udakara 5 derajat.


Detail Produk

Fitur:

1. Cooling Ijo: Hemat energi & Efisiensi pendinginan optimal

2. Radily Cooling: Saka 30 ° C nganti 3 ° C ing 20-30 Menit

3. Luwari Umur Beting: Tetep seger lan Nutrisi luwih Suwe

4. Kontrol Akurasi: PLC gabung karo sensor & katup sensitif

5. Desain Operasi Gampang: Kontrol Otomatis bisa digunakake nganggo layar tutul

6. Bagian sing bisa dipercaya: Busch / Leybold / Elmo Rietschle / Bitzer / Danfoss / Johnson / Schneider / LS 

 

Kaluwihan:

1. Kerugian produksi minimal

2. Peningkatan ekonomi panen

3. Kerugian minimal sajrone marketing

4. Peningkatan panggunaan dening konsumen

5. Kesempatan pasar sing diperluas

 

Bidang Aplikasi Utama Pendingin Vakum

a. Sayuran – Kabeh jinis sayuran godhong, sayuran ketat, Brokoli, Jamur, Jagung legi lsp.

b. Kembang – Kabeh jinis kembang seger sing dipotong

c. Woh-wohan – Woh wohan beri, Cherry, graps, strawberry, tomat lsp.

d. Suket - Kabeh jinis suket digunakake kanggo pekarangan

 

Kepiye Model Milih Vacuum Cooler?

1. kisaran Kapasitas: 300kgs / Siklus nganti 30 ton / siklus, tegese 1 palet / siklus nganti 24 palet / siklus

2. Kamar Kamar Vakum: ambane 1500mm, ambane saka 1500mm nganti12000mm, dhuwur saka 1500mm nganti 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, kacepetan pompa saka 200m3 / jam nganti 2000m3 / jam.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw digunakake nganggo gas utawa Cooling Glycol.

5.Jinis jero ruangan: Pintu Geser Horisontal / Hidrolik Ngunggah Open / Hidrolik Vertikal Ngangkat

Vegetables Vacuum Cooler

 

bial

Napa PILIH ALLCOLD?

1) 10 Basis layanan ing saindenging jagad.
2) Loro Pabrik Cabang ing AS lan Meksiko.
3) ALLCOLD minangka pabrikan paling gedhe ing jagad iki 16.000 m2.
4) Mitra cooler vakum sing disetujoni dening Menteri Pertanian Prancis.
5) Anggota R&D Teknologi Pelestarian Pangan & Teknologi vakum Universitas Purdue.
6) Anggota Direktur China Komite Profesional Pendingin & Vakum.
7) Guangdong nyedhiyakake perusahaan kanggo ndeleng kontrak & kredit sing dihargai.
8) Luwih saka 12 paten teknologi inti ing Solusi lan desain Pendingin Vakum. 

veg-slider-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita