Pendingin vakum roti

Katrangan singkat:

Apa Pendinginan Vakum?
Langkah 1. Nguap kelembapan saka njero produk.
Langkah 2. Mbusak energi kanthi panas nalika ngasilake seger.
Langkah 3. Gawe permukaan lan inti produk kanthi tepat
suhu sing padha sawise pendinginan vakum.


Detail Produk

Keuntungan Cooling Vacuum ALLCOLD?

1. Cara pendinginan Cepet-Cepet udakara 20mins / siklus.

2. Umur rak luwih dawa 2-3 kaping.

3. Ngirit energi luwih saka 40%.

4. Paling ora rusak produksi.

 

Napa nggunakake Vacuum Cooling?

Sawise panen, kabeh seger dadi stres. Tekanan iki nyebabake ambegan (napas) lan transpirasi (kringet) sing utamane dipicu suhu.

Sayuran & jamu sampeyan uga ambegan & transpirasi bisa dikurangi nganggo pendingin vakum nganti 75% utawa luwih.

Pengawetan kualitas optimal lan umur simpan & panyimpenan / lelungan maksimal.

Mudhunake beban kerja kanggo ruangan sing adhem lan nyebabake fluktuasi suhu kurang

Nilai tambah kanggo pelanggan (ekspor), berkat kualitas sing luwih dhuwur & luwih tetep.

Kurang sampah, nolak lan pratelan; ngirit dhuwit, nggedhekake reputasi sampeyan

Biaya energi umume luwih murah, amarga pendinginan vakum minangka operasi pendinginan sing paling hemat energi

 

Napa PILIH ALLCOLD?

1) 10 Basis layanan ing saindenging jagad.
2) Loro Pabrik Cabang ing AS lan Meksiko.
3) ALLCOLD minangka pabrikan paling gedhe ing jagad iki 16.000 m2.
4) Mitra cooler vakum sing disetujoni dening Menteri Pertanian Prancis.
5) Anggota R&D Teknologi Pelestarian Pangan & Teknologi vakum Universitas Purdue.
6) Anggota Direktur China Komite Profesional Pendingin & Vakum.
7) Guangdong nyedhiyakake perusahaan kanggo ndeleng kontrak & kredit sing dihargai.
8) Luwih saka 12 paten teknologi inti ing Solusi lan desain Pendingin Vakum. 

 

Komponen Utama Cooler vakum roti

1. Kamar vakum - Kanggo mbukak panganan sing digawe saka waja tahan karat.

2. Sistem vakum - Kanggo njupuk udhara ing kamar vakum, banjur adhem panganan kasebut.

3. Sistem kulkas - Kanggo nyekel uap banyu ing ruangan iki supaya proses pendinginan terus-terusan.

4. Sistem kontrol --- Kanggo ngontrol lan nuduhake kahanan kerja adhem vakum.

 

Lapangan Aplikasi Utama Pendingin Vacuum Cooler

1. Panganan mateng: sayuran mateng, jamur, daging, daging babi, daging sapi, iwak, urang lan liya-liyane.

2. Panganan panggangan: Kue bulan, jajan, roti lsp.

3. Panganan goreng: nasi goreng, bola goreng, spring roll lsp.

4. Panganan busa: beras uap, mie, pangsit, sushi, ngreksa, roti uap lsp.

5. Panganan mateng: ladu sega, panganan isine isine, panganan jajan rembulan lsp.

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita