Cooler Vacuum Foods Kukus

Katrangan singkat:

Katrangan Ringkes Vacuum Food Cooler
Teknologi kasebut adhedhasar kedadeyane yen banyu wiwit umob ing suhu ngisor nalika tekanan mudhun. Ing adhem vakum tekanan dikurangi nganti level banyu wiwit umob. Proses nggodhok ngilangi panas saka panganan. Akibaté, panganan bisa digawe adhem kanthi nyuda tekanan ing ruang vakum.
Kanthi cara iki, panganan sing wis masak bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti udakara 10 ℃ sajrone 20 ~ 30 menit, panganan panggang bisa digawe adhem saka suhu dhuwur nganti 20 ℃ nganti rangkep sing cocog sajrone 10-20min.


Detail Produk

 Model & Spesifikasi Pendingin Vakum: 

wuguanfenyue

Fitur Utama Pendingin Vakum

1. Kacepetan pendinginan cepet. Panganan mateng digawe adhem nganti 10 ℃ mung butuh 20-30, panganan panggang digawe adhem nganti 20 ℃ sajrone 10-20min.

2. seragam Cooling. Ing kahanan vakum, panganan digawe adhem saka inti menyang permukaan.

3. Pendinginan rong tahap kanggo nyuda kekurangan banyu panganan. Saka suhu dhuwur nganti 60 ℃, panganan bakal digawe adhem kanthi cepet supaya ora cepet bakteri, panyimpenan nomer loro bakal nyuda adhem kanggo nyuda rasa uap, lan nambah rasa panganan.

4. Mesin sing digawe nganggo stainless steel, standar kebersihan panganan sing cocog lan mesin katon apik.

5. Efisiensi tinggi lan hemat energi. Pendinginan rong tahap lan pompa cincin banyu tartamtu kanggo nyuda biaya mlaku. 6. Operasi tombol siji lan pemecahan masalah sistem tambahan.

mlo (2)

Komponen Utama Pendingin Vakum

1. Kamar vakum - Kanggo mbukak panganan sing digawe saka waja tahan karat.

2. Sistem vakum - Kanggo njupuk udhara ing kamar vakum, banjur adhem panganan kasebut.

3. Sistem kulkas - Kanggo nyekel uap banyu ing ruangan iki supaya proses pendinginan terus-terusan.

4. Sistem kontrol --- Kanggo ngontrol lan nuduhake kahanan kerja adhem vakum.

 

Bidang Aplikasi Utama Pendingin Vakum

1. Panganan mateng: sayuran mateng, jamur, daging, daging babi, daging sapi, iwak, urang lan liya-liyane.

2. Panganan panggangan: Kue bulan, jajan, roti lsp.

3. Panganan goreng: nasi goreng, bola goreng, spring roll lsp.

4. Panganan busa: beras uap, mie, pangsit, sushi, ngreksa, roti uap lsp.

5. Panganan mateng: ladu sega, panganan isine isine, panganan jajan rembulan lsp.

 

Pilihan Pendingin Vacuum Makanan Siap Talior

1. Pilihan Kondensor: a. Kondensor pendingin udara b. Kondensor pendinginan banyu

2. Pilihan ing jero ruangan: a. Pintu ayunan standar b. Pintu Geser Horisontal

3. Unit mesin disesuaikan: a. Mesin integral b. Mesin awak sing dipisahake

4. Pilihan Refrigerant: a.R404a b.R407c


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita